‘Magazijn’ Laurinburg-Maxton

Sinds de vlucht van Excalibur naar Carrollton (Georgia) in maart staan, op 650km afstand in Laurinburg-Maxton (North Carolina), drie overvolle zeecontainers geduldig te wachten. Michael Dieck, de voormalige chef technische dienst van de Golden Knights, houdt hier het toezicht over 48.000 onderdelen en faciliteert de aanvoer van ‘parts & tooling’ voor het onderhoud in Carrollton. Het inpakken van de containers is op militaire wijze gedaan, zodat Michael in zijn ‘magazijn’ alles goed kan vinden.

Carrollton vraagt…. Laurinburg-Maxton levert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s