Donaties kunt u richten aan:

Stichting Vliegend Nederlands Cultureel Erfgoed

IBAN: NL80ABNA0253185416 
o.v.v. ‘Donatie Stichting VNCE en Uw Naam’

Donateur worden?

Overweegt U dit jaar nog een een schenking aan Stichting Vliegend Nederlands Cultureel Erfgoed? Onze stichting geniet bij de belastingdienst de Culturele ANBI status onder RSIN 857942827.

JAN Accountants & Belastingadviseurs heeft speciaal voor particulieren en bedrijven deze notitie gemaakt. Hierin staan precies de fiscale voordelen omschreven voor de belastingaangifte 2020.

Doneren aan de stichting VNCE

De stichting Vliegend Nederlands Cultureel Erfgoed bestaat uit een team van enthousiaste vrijwilligers. Samen onderhouden en bewaren zij de meest iconische vliegtuigen uit de Nederlandse luchtvaart historie voor het nageslacht.

Het onderhouden en in perfecte staat houden van het vliegend materiaal kost veel geld. Dank zij sponsoren en donateurs zijn wij in staat de stichting in de lucht te houden. 

Wilt u ons ook ondersteunen? Dat kan met een gift aan de stichting. 

In onderstaande notitie staan precies de voordelen omschreven voor de belastingaangifte, belasting-wijzigingen voorbehouden. 

 

In de (coronavrije) toekomst organiseren wij graag een event waarbij de donateurs worden uitgenodigd zodat zij de F27 Excalibur in levende lijve te aanschouwen.

En schrijft u zich toch vooral ook in voor onze nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van het wel en wee van de stichting.

Sponsoren van de stichting VNCE