Je bekijkt nu Roossien vliegtuigtrappen
Sponsor Roossien bij de levering van de Roossien verrijdbare vliegtuigtrap

Roossien vliegtuigtrappen

Als organisatie heeft VNCE de veiligheid van onze vrijwilligers hoog in het vaandel staan. Tijdens de voorbereidingen van het groot onderhoud (de C-check) werd al snel duidelijk dat er speciale vliegtuigtrappen nodig waren om de vele inspectie/smeertaken op hoogte veilig te kunnen uitvoeren. Helaas hebben de Golden Knights hun bordestrappen aangehouden, omdat de Dash-8 ook een hoge-vleugel ontwerp kent.

Onze vrijwilligers hebben veelal een actief luchtvaartleven achter de rug en kennen vaak nog een aantal mensen ‘in de business’. Gelukkig kwam zo ook het contact met de firma Roossien uit Groningen tot stand. Wij zijn trots te mogen melden dat deze Nederlandse fabrikant in gespecialiseerde Hoogwerktechniek ons initiatief wil ondersteunen.

Mark Rossien en Rick Meijer

Op 7 April kwamen Mark Roossien en Commercieel Manager Rick Meijer de twee vliegtuigtrappen inspecteren die een dag eerder bij de Friendship hangar waren afgeleverd. Zoals de foto’s reeds laten zien zijn GWK’s Jaap en Andre er erg blij mee. Op hun verzoek werden de trappen zelfs ‘on site’ aangepast om precies onder de vleugel van de F27 te passen.

Verrijdbare Roossien vliegtuig trap

Roossien Hoogwerkertechniek loopt al een tijdje mee in de luchtvaart en beide heren waren dan ook verheugd om een voormalig ‘special product’ uit hun stal in onze hangaar aan te treffen. Eerder werd door VNCE een verrijdbare vliegtuigtrap overgenomen van de VLM-curatoren op Rotterdam Airport. Deze zal met de hulp van Roossien weer in ere worden hersteld en bij het F27 line maintenance worden ingezet.

Geef een reactie